0752 822 373 | contact@didacto.ro

42 de cărți de parenting în engleză

Cuprins

Creșterea unui copil este o „durere de cap„ pentru fiecare părinte. Aproape toată lumea s-a întrebat: „Sunt un părinte bun?” Până acum, au fost dezvoltate multe metode diferite care garantează că copilul tău va crește inteligent și ascultător, dar sunt la fel de eficiente și inofensive? În selecția noastră veți găsi cărți de parenting în engleză în engleză scrise de psihologi profesioniști și „părinți cu experiență”. Veți găsi răspunsuri la întrebări precum: „Cum să crești un copil independent? Cum să păstrezi calmul în conflictele domestice? etc.

Cărți de parenting în englezăcărți de parenting în engleză

A fi părinți este un sentiment minunat, pentru că copiii sunt totul, continuarea noastră, sprijinul nostru viitor! Și cât de important este să îi educăm corect. Din păcate, este imposibil să adunăm răspunsuri la toate întrebările care îi privesc pe părinții tineri sub coperta unei publicații de hârtie. Din fericire, trăim într-o epocă în care nu trebuie să ne plângem de numărul diferitelor metode și cărți despre dezvoltarea copiilor, citind cărți de parenting în engleză.

Vă punem la dispoziție o sursă de informații valoroase care vă permite să faceți față situațiilor dificile, să învățați să vă înțelegeți mai bine propriii copii și să acționați mai încrezător:

Carol S. Dweck, Ph.D. – Mindset: The New Psychology of Success

 

Carol S. Dweck, doctor, a descoperit o idee simplă, dar de pământ, de putere: puterea mentalității. În această carte strălucitoare, ea arată cum succesul în școală, muncă, sport, arte și aproape fiecare domeniu al efortului uman poate fi influențat dramatic de modul în care gândim despre talentele și abilitățile noastre. Oamenii cu o mentalitate fixă ​​- cei care cred că abilitățile sunt fixe – sunt mai puțin susceptibili să înflorească decât cei cu o mentalitate de creștere – cei care cred că abilitățile pot fi dezvoltate.

În această ediție, Dweck oferă perspective noi asupra conceptului ei acum celebru și amplu îmbrățișat. Ea introduce un fenomen pe care îl numește mentalitate de creștere falsă și îi conduce pe oameni să adopte o mentalitate de creștere mai profundă și mai adevărată. De asemenea, extinde conceptul de mentalitate dincolo de individ, aplicându-l la culturile grupurilor și organizațiilor. Cu o gândire potrivită, îi poți motiva pe cei pe care îi conduci, să îi înveți și să iubești – să-și transforme viața și propria ta.

Dr. Shefali Tsabary – The Conscious Parent: Transforming Ourselves, Empowering Our Children

În loc să fie doar primitorul moștenirii psihologice și spirituale a părinților, copiii funcționează ca inițiatori ai dezvoltării părinților. Părinții transmit în mod involuntar o moștenire de durere psihologică și lipsă de emoție. Pentru a gestiona comportamentul care rezultă, cărțile tradiționale despre parenting abundă cu tehnici inteligente de control și remedieri rapide pentru disfuncții. 

În abordarea conștientă a doctorului Shefali Tsabary cu privire la părinți, copiii servesc totuși ca oglinzi ale sinelui uitat de părinți. Cei dispuși să se uite în oglindă au posibilitatea de a stabili o relație cu propria lor stare interioară de integralitate. 

Dr. Shefali Tsabary – The Awakened Family: A Revolution in Parenting

Cu toții avem capacitatea de a crește copii foarte rezistenți și conectați emoțional. Cu toate acestea, mulți dintre noi nu reușim, deoarece suntem orbiți de concepțiile greșite moderne ale părinților și de propriile noastre limitări interioare. În Familia Trezită, vă arăt cum puteți cultiva o relație cu copiii, astfel încât aceștia să poată prospera; în plus, puteți fi transformat și într-o stare de calm, compasiune și înțelepciune.

Această carte te va duce într-o călătorie spre transcenderea temerilor și iluziilor tale în jurul părinților și te va ajuta să devii părintele pe care ai dorit să fii întotdeauna: pe deplin prezent și conștient. Te va înarma cu strategii practice, practice și exemple din viața reală din experiența mea de părinte și psiholog clinic, care arată puterea extraordinară de a fi părinte conștient.

Brené Brown – Daring Greatly: How the Courage to Be Vulnerable Transforms the Way We Live, Love, Parent and Lead

Cercetător și a crezut că liderul Dr. Brené Brown oferă o viziune nouă și puternică, care ne încurajează să îndrăznească în mare măsură: să îmbrățișeze vulnerabilitatea și imperfecțiune, de a trăi din toată inima, și să se angajeze cu curaj în viața noastră.

În Daring Greatly, Dr. Brown contestă tot ceea ce credem că știm despre vulnerabilitate. Bazându-se pe doisprezece ani de cercetări, ea susține că vulnerabilitatea nu este slăbiciunea, ci mai degrabă calea cea mai clară către curaj, implicare și conexiune semnificativă. Cartea pe care mulți fani Dr. Brown au fost de așteptare pentru, Bravul Profund va declanșa un nou spirit de adevăr și încredere în noastre organizații, familii, școli și comunități.

Brené Brown – The Gifts of Imperfect Parenting

Știm cu toții că parentingul perfect nu există, cu toate acestea încă ne luptăm cu așteptările sociale care ne învață că a fi imperfect este sinonim cu a fi inadecvat. Aceste mesaje sunt puternice și ajungem să petrecem timp prețios și gestionarea energiei percepției și versiunile editate cu atenție ale familiilor pe care le arătăm lumii. 

Pe baza celor 12 ani de cercetare asupra vulnerabilității, curajului, vredniciei și rușinii, ea prezintă zece puncte de ghid pentru crearea a ceea ce descrie drept familii „din toată inima” în care fiecare dintre noi poate învăța și crește continuu pe măsură ce atingem potențialul nostru maxim.

Dr Tina Payne Bryson, Dr Daniel Siegel – The Whole-Brain Child

În această carte practică de pionierat, Daniel J. Siegel, neuropsihiatru și autor al celor mai vândute Mindsight și expertă în parenting, Tina Payne Bryson, oferă o abordare revoluționară a creșterii copiilor cu douăsprezece strategii cheie care favorizează dezvoltarea creierului sănătos, conducând la copii mai calmi și mai fericiți. 

Autorii explică și fac accesibil noua știință despre modul în care creierul unui copil este cablat și cum se maturizează. Prin aplicarea acestor descoperiri la părinții de zi cu zi, puteți transforma orice izbucnire, argument sau teamă într-o șansă de a integra creierul copilului dvs. și de a favoriza creșterea vitală.

Dr Tina Payne Bryson, Dr Daniel Siegel – No-Drama Discipline

Subliniază legătura fascinantă dintre dezvoltarea neurologică a unui copil și modul în care un părinte reacționează la comportamentele greșite, Disciplina fără dramă oferă o foaie de parcurs eficientă și plină de compasiune pentru a face față tantarilor, tensiunilor și lacrimilor – fără a provoca o scenă. 

Completat cu povești sincer și ilustrații jucăușe care aduc sugestiile autorilor la viață, Disciplina fără dramă îți arată cum să lucrezi cu mintea în curs de dezvoltare a copilului tău, să rezolvi pașnic conflictele și să inspire fericire și să consolideze rezistența în toată lumea din familie.

Dr Tina Payne Bryson, Dr Daniel Siegel – Raising a Secure Child

Părinții de astăzi sunt presați constant pentru a fi perfecți. Dar încercând să facem totul bine, riscăm să lipsească ceea ce copiii au cu adevărat nevoie de securitate emoțională pe tot parcursul vieții. Acum, simplele, puternice strategii parentale „Cercul securității” pe care Kent Hoffman, Glen Cooper și Bert Powell le-au învățat mii de familii sunt disponibile pentru prima dată în formă de auto-ajutor.

Completată cu povești vii și instrumente practice unice, această carte pune cheile unei atașări sănătoase la îndemâna tuturor – înțelegerea de sine, flexibilitate și dorința de a face și de a învăța din greșeli. Listele de verificare de autoevaluare pot fi descărcate și tipărite pentru o ușurință de utilizare.

Dr Tina Payne Bryson, Dr Daniel Siegel – The Yes Brain Child

Copiii pot acționa adesea sau opriți atunci când se confruntă cu o întârziere sau cu o problemă complicată, cum ar fi temele, mâncarea sau timpul ecranului. Acest lucru este ceea ce apreciați experți în domeniul parentalității Dr. Siegel și Dr. Bryson numesc răspunsul „Fără creier”. Însă vă puteți ajuta copilul să dezvolte capacitatea de a face față, să-și rezolve propriile probleme și să prospere prin a-și dezvolta „creierul”.

Având la bază munca lor de succes cu mii de părinți și copii din toate mediile, Dr. Siegel și Dr. Bryson oferă sfaturi, instrumente și activități pentru a ajuta părinții cu copii de toate vârstele.

Dr Tina Payne Bryson, Dr Daniel Siegel – The Power of Showing Up

Pe baza celor mai recente cercetări ale creierului și atașamentului, Puterea Afișării împărtășește povești, scenarii, strategii simple, ilustrații și sfaturi pentru a onora efectiv patru Patru în toate tipurile de situații – când copiii noștri se luptă sau când se bucură de succes; când ne consolăm, disciplinăm sau ne certăm cu ei; și chiar și atunci când ne cerem scuze pentru vremurile pe care nu le prezentăm.

Demonstrând că greșelile și demersurile greșite sunt reparabile și că nu este niciodată prea târziu pentru a repara încrederea ruptă, această carte este un ghid puternic pentru cultivarea peisajului emoțional sănătos al copilului tău.

Dr Daniel Siegel – Parenting from the Inside Out

În „Parenting from the Inside Out”, psihiatrul pentru copii Daniel J. Siegel, M.D., și experta copilăriei timpurii, Mary Hartzell, M.Ed., explorează măsura în care experiențele noastre din copilărie modelează felul în care suntem părinți.

Bazându-se pe noi descoperiri uimitoare în cercetarea în neurobiologie și atașament, acestea explică modul în care relațiile interpersonale au un impact direct asupra dezvoltării creierului și oferă părinților o abordare pas cu pas pentru a forma o înțelegere mai profundă a propriilor povești de viață, care îi va ajuta să crească. copii compătimiți și rezistenți

Dr Daniel Siegel – Mindsight: The New Science of Personal Transformation

De la un pionier în domeniul sănătății mintale vine o carte de ultimă oră despre puterea de vindecare a „perspectivei minții”, abilitatea puternică care este baza atât pentru inteligența emoțională, cât și pentru cea socială. Mindsight vă permite să faceți schimbări pozitive în creierul dumneavoastră și în viața voastră.

Alte cărți de parenting

Alte cărți de parenting în engleză

 1. Your Two-Year-Old – Louise Bates Ames & Frances L. Ilg
 2. Becoming Attached – Robert Karen
 3. All Joy and No Fun – Jennifer Senior
 4. When Partners Become Parents – Carolyn Pape Cowan & Philip A. Cowan
 5. Simplicity Parenting – Kim John Payne
 6. The Child, the Family, and the Outside World – D.W. Winnicott
 7. How to Talk So Kids Will Listen & Listen So Kids Will Talk – Adele Faber and Elaine Mazlish
 8. No Bad Kids – Janet Lansbury
 9. The Second Shift – Arlie Hochschild, with Anne Machung
 10. Siblings Without Rivalry – Adele Faber and Elaine Mazlish
 11. The Drama of the Gifted Child – Alice Miller
 12. Queenbees and Wannabes – Rosalind Wiseman
 13. How to Hug a Porcupine – Julie A. Ross
 14. NurtureShock – Po Bronson and Ashley Merryman
 15. Unequal Childhoods – Annette Lareau
 16. Supernormal – Meg Jay
 17. The Body Keeps the Score – Bessel van der Kolk
 18. The Gardener and the Carpenter – Alison Gopnik
 19. The Philosophical Baby – Alison Gopnik
 20. Like a Mother: A Feminist Journey Through the Science and Culture of Pregnancy
 21. Peaceful Parent, Happy Kids: How to Stop Yelling and Start Connecting – Laura Markham
 22. How to Raise Successful People: Simple Lessons for Radical Results – Esther Wojcicki
 23. Helping Your Anxious Child: A Step-by-Step Guide for Parents – Ronald M. Rapee, Ann Wignall, Susan Spence, Vanessa Cobham, Heidi Lyneham
 24. Permission to Feel: Unlocking the Power of Emotions to Help Our Kids, Ourselves and Our Society Thrive –  Marc Brackett
 25. Oh Crap! Potty Training: Everything Modern Parents Need to Know to Do it Once and Do it Right – Jamie Glowacki
 26. The Gift of Failure: How the Best Parents Learn to Let Go so Their Children Can Succeed – Jessica Lahey
 27. Hands Free Mama: A Guide to Putting Down the Phone, Burning the To-Do List, and Letting Go of Perfection to Grasp what Really Matters! –  Rachel Macy Stafford
 28. UnSelfie: Why Empathetic Kids Succeed in Our All-About-Me World – Dr. Michele Borba
 29. No More Mean Girls: The Secret to Raising Strong, Confident, and Compassionate Girls – Katie Hurley
 30. The “Me, Me, Me” Epidemic: A Step-by-Step Guide to Raising Capable, Grateful Kids in an Over-Entitled World Amy McCready

Unele dintre aceste cărți le puteți găsi traduse în limba română. Acesați articolul 48 de cărți de parenting în română pentru a le descoperi.

Tabere pentru copii

Tabere în limba română, germană și engelză