Ateliere online de dezvoltare personală și Growth Mindset

Ce înseamnă Growth Mindset?

Conceptul de „Growth Mindset” a fost dezvoltat de psihologul Prof. Carol Dweck, cercetările acesteia și impactul benefic al practicării unei ”mentalități de creștere” de către copii și tineri fiind punctul de reper în dezvoltarea acestor ateliere online.

Mai multe despre acest concept puteți afla din renumitul TEDTalk “The power of believing that you can improve” – Carol Dweck:

Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea atelierelor?

Gutenberg Studentenverein vă invită, cu drag, să vă înscrieți la ATELIERE ONLINE DE DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI GROWTH MINDSET, pentru elevi cu vârste cuprinse între 10-18 ani.
Atelierele sunt organizate de echipa Gutenberg, având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri.
Scopul acestor ateliere este formarea de atitudini, aptitudini și obiceiuri ale copiilor și tinerilor, care au potențialul de a crește performanța academică și succesul în parcursul personal și profesional, prin dezvoltarea unei mentalități pozitive, orientată spre învățare și creștere.

Căror elevi li se adresează aceste ateliere?

Atelierele se adresează tuturor elevilor cu vârste cuprinse între 10-18 ani (elevi de gimnaziu sau de liceu), care vor să ia parte la unul dintre cele 10 ateliere online de dezvoltare personală și Growth Mindset.
Atelierele vor avea loc în limba română, pentru grupe de maxim 10 participanți / atelier.

Când au loc atelierele?

Atelierele se desfășoară după următorul program, în perioada 24 – 28 august:
– zilnic, în intervalul orar 16:00 – 18:00 – tineri cu vârsta cuprinsă între 10-14 ani (gimnaziu),
– zilnic, în intervalul orar 18:00 – 20:00 – tineri cu vârsta cuprinsă între 15-18 ani (liceu).
Veți putea selecta în formularul de participare atelierul dorit. Un atelier are durata de 2 ore.
Participarea la ateliere se face în funcție de grupa de vârstă, vă rugăm să selectați doar grupa care este potrivită!

Unde au loc atelierele?

Toate atelierele se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la ateliere, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare, în maxim 48 de ore de la înscriere.

Cât costă participarea la ateliere?

Participarea la câte un atelier, pentru fiecare participant doritor, este GRATUITĂ. Este necesară doar înscrierea prin intermediul formularului de participare și confirmarea ulterioară a participării la atelier, în ziua și intervalul orar stabilit.

Care sunt partenerii și finanțatorii care fac posibilă organizarea acestui proiect?

Acest proiect este organizat de Asociația Gutenberg – Organizația tinerilor vorbitori de limba germană din Satu Mare și are loc datorită sprijinului obținut în cadrul programului Start ONG.
Start ONG este un program lansat de Kaufland Romania și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativă.

Înscrieri

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos.
Completarea formularului de înscriere reprezintă intenția dumneavoastră de a lua parte la atelier. Termenul limită pentru înscrieri este 24.08.2020.
Haideți să descoperim împreună care sunt principalele beneficii ale acestui concept și cum putem să îl încurajăm și dezvoltăm!
Vă așteptăm la ateliere, cu drag, ne vedem online! 🙂

UPDATE 23.08.2020

Dragi părinți, dragi elevi, dorim să vă informăm că locurile la toate cele 10 ateliere programate pentru perioada 24-28.08 s-au ocupat.
Astfel, începând cu data de 23.08, deoarece numărul de înscriși a fost atât de numeros, mai există doar posibilitatea de înscriere pe lista de rezervă. Noi vă vom contacta cel târziu marți (25.08) pentru a vă comunica situația locurilor disponibile.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
Vă mulțumim pentru interesul acordat! 💛
Ne vedem online, cu toți cei înscriși, și vă așteptăm pe toți și la viitoarele inițiative educaționale organizate!