Tabere in Bucuresti

Echipa noastră organizează 4 tabere in Bucuresti pe limba germana. 2 dintre acestea sunt dedicat elevilor din învățământul primar, iar două tabere sunt dedicate elevilor de gimnaziu.

Lista de tabere in Bucuresti în limba germana pentru copii, elevi de clasele 0 – 4:

Când vor avea loc taberele în limba germană?

Locația taberelor: Taberele vor avea loc în cadrul Centru de Excelenta Wissengarten. Adresa: Strada Lt. Av. Gheorghe Negel, nr. 45, sector 6, București

Conținutul livrat: În toate cele 3 tabere participanții vor comunica, își vor dezvolta vocabularul. Participanții vor dobândi informații noi din diferite domenii și se vor distra. Fiecare tabără are o tematică diferită, scopul fiind de a învăța limba germană folosindu-se de cât mai multe domenii importante în educația copilului.

Programul taberelor: De luni până vineri în intervalul orar 9:00-17:00, cu pauză de masă între 12:00-13:00.

Costurile unei tabere: pentru un copil sunt de 595 RON, pentru mai mulți sau participarea la mai multe tabere, oferim reduceri despre care puteți citi aici mai multe. Nu se oferă transport sau cazare.

Înscrieri: Accesați linkul acesta și completați formularul de înscriere

 

Programul taberelor în limba germană pentru elevi de gimnaziu (clasele 5 – 8) la Vălenii de Munte.

Când vor avea loc taberele în limba germana: În săptămâna 12-18 august va avea loc prima sesiune, iar în săptămâna următoare, 19 – 25 august va avea loc a doua săptămână a acestei tabere.

Locația taberelor în limba germană: Vălenii de Munte (75 km față de București și 65 km față de Brașov). Cazarea va fi realizată la Pensiunea Dely Cios 

Masa: 3 mese pe zi asigurate de pensiune

Transport: Organizatorii asigură transportul din București până la locație, cu autocarul. Participanții care vin din alte zone trebuie să trebui să își asigure transportul pe cont propriu.

Costurile unei tabere: Prețul este de 1400 RON cu transportul inclus. 1250 RON fără transport

Conținutul livrat: Aici, elevii claselor de gimnaziu au ocazia să se dezvolte multilateral și multilingv. Scopul e ca elevii să își îmbunătățească cunoștințele de limba germana în cadrul atelierelor. Aceste ateliere includ teatru, tehnici de prezentare și scriere creativă. La finalul taberei participanții vor avea ocazia de a pune în practică ceea ce învață pe parcursul ei într-o prezentare de final pe o temă de cultură germană.

Înscrieri: Accesați linkul acesta și completați formularul de înscriere

 

[fusion_gallery layout=”” picture_size=”” columns=”” column_spacing=”10″ gallery_masonry_grid_ratio=”” gallery_masonry_width_double=”” hover_type=”” lightbox=”yes” lightbox_content=”” bordersize=”” bordercolor=”” border_radius=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-5-1024×768.jpg” image_id=”2505|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-6-1024×768.jpg” image_id=”2508|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-7-1024×768.jpg” image_id=”2507|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-8-1024×768.jpg” image_id=”2508|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-9-1024×768.jpg” image_id=”2509|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-10-1024×768.jpg” image_id=”2510|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-11-1024×576.jpg” image_id=”2511|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-2-1024×768.jpg” image_id=”2513|large” link=”” linktarget=”_self” /][fusion_gallery_image image=”https://tabaradegermana.ro/wp-content/uploads/2019/05/tabere-in-limba-germana-pentru-elevi-de-gimnaziu-la-munte-1-1024×768.jpg” image_id=”2512|large” link=”” linktarget=”_self” /][/fusion_gallery]

 

Ce ne recomanda să organizăm tabere in Bucuresti in limba germană?

Asociația Gutenberg are peste 10 ani de experiență în a organiza astfel de proiecte pentru diferite grupuri de vârstă. Știm că orice experiență trebuie însoțită și de partea educațională, așadar ne-am format în germania, iar coordonatorii proiectelor noastre dețin o legitimație de formator de tineret acordată de statul german. Numele acreditării este Juleica (Jugend Leiter Carte / Card de coordonator de tineret). Astfel sprijinim tinerii și studeți și absolvenți pe care îi trimitem în Germania pentru această formare. Organizația în structura internă deține un departament de formare, iar toate programele pe toate grupurile de vârstă sunt dezvoltate de acesta concordanță cu standardele și experiența dobândită.

De ce să vă sprijiniți copilul să participe la tabere în limba germană?

Limba germană devine o limbă din ce în ce mai importantă în Uniunea Europeană având peste 100 milioane de vorbitori nativi. Germana este socotită limbă maternă în 6 țări. Aceasta este acceptată ca limba oficială a unei minorități naționale în 13 țări din lume. Economic vorbind germania ocupa tot locul 1 din Uniunea Europeană. Sunt o sumedenie de beneficii în a vorbi limba germană. Germana este din același arbore lingvistic ca engleza, drept urmare destul de ușor de învățat (cel puțin dpdv al dicționarului).