Iasi

Tabara in Iasi pentru copii vorbitori de limba germana și nu numai

Tabara in iasi pentru vorbitori de limba germană organizate în luna iulie pentru elevii claselor 0 – 4. Aceste tabere sunt dedicate atât copiilor care au cunoștințe anterioare de limba germană, cât începătorilor.

Pentru că limbile străine sunt învățate mult mai ușor la vârste fragede. Această tabara oferă oportunitatea participanților de a se apropia mai ușor limba germană prin activități distractive, jocuri și metode care le vor stârni curiozitatea copiilor. Timp de 5 zile cei mici își vor îmbunătăți atât abilitățile de limbă germană, cât și cele de comunicare. La sfârșitul taberei ei vor avea un caiețel construit de ei cu cuvintele învățate, ca un raport de lecție. 

Spațiul în care copiii își vor petrece timpul va fi diversificat și prietenos cu ei. Ne propunem să familiarizăm mai mult copiii cu natura și să descoperim împreună, cu ajutorul limbii germane, ceea ce ne înconjoară.

Cine organizează acesteă tabara in Iasi?

Această tabără este organizată de Asociația de studenți vorbitori de limba germană Gutenberg Iași și se află la prima ediție. Asociația Gutenberg există în România de 10 ani și organizează cea mai mare tabărăr pentru elevi, liceeni vorbitori de limba germană din sud-estul europei, dezvoltând pe parcursul anilor atât metode, joculețe interactive și formatori proprii. Apoi, un alt lucru important de menționat este că anual Asociația trimite în germania un grup de studenți pentru a fi certificați ca lucrători de tineret și pentru a aduce know-how în organizație. 

Informații tehnice

Perioadă: 12 – 16 August 2019, în intervalul orar 9 – 17

Grup țintă: Copiii din clasele 0-4

Locatie: Gradinita Iris, str. Lipovana, nr 27, Iași

Costuri pentru această tabara

Preț: 500 ron per copil. O masă caldă și câte o gustare între joculețe, dar și materialele necesare programului vor fi cuprinse în prețul taberei. Taxa se achită integral până înainte cu 3 săptămâni de începerea taberelor. 

Contact

Dacă sunt lucruri la care nu ați găsit răspuns pe această pagină, mai avem o categorie de întrebări frecvente, sau desigur, puteți să ne sunați la următorul număr de telefon. Ilinca Purică – 0746  571 395

Înscrieri