Tabără pentru elevi în Cluj și școli de vară cu cazare în Munții Apuseni, limba germană pentru elevi de gimnaziu

Ne apropiem cu pași repezi de cea mai îndragita perioadă de timp a copiilor, vacanța de vară! Știm cu toții că atât cei mici, cât și cei mai mari, așteaptă cu nerăbdare să nu mai meargă la școala în fiecare zi și să petreacă timpul într-un mod cât mai distractiv. Învățare prin distracție, ba chiar mai bine, învățarea limbii germane prin distractie. Soluția noastră este o tabara pentru elevi in Cluj.

Astfel, așteptăm copiii din clasele 5-8, începatori sau avansați în ceea ce privește limba germană, să se bucure de vacanță alături de noi, invățând lucruri noi și dezvoltându-și capacitatea de a vorbi limba germană.

Din 5 august până în 7 septembrie 2019 oferim tabere pentru elevi in Cluj în limba germană. Taberele sunt dedicate elevilor înscriși în clasele 5 – 8, atât pentru începători cât și pentru avansați după cum urmează:

Tabără de zi în limba germană în Cluj-Napoca

Tabără de germană cu înnoptare

Detalii generale despre tabere

–       Detalii organizatorice

–       Înscrieri la tabere

Taberele de germană de zi pentru elevii claselor 5-8 se vor desfășura în Cluj-Napoca și vor include cursuri de limba germană, jocuri și activități în aer liber iar cele de o săptămână se vor desfășura în localitatea Beliș, jud. Cluj la centrul din cadrul Universității Babeș-Bolyai,  respectiv în comuna Moldovnești, jud. Cluj la Pensiunea Poarta Apusenilor, oferindu-se astfel cazare și transport (la cerere) pentru copii.

Pentru mai multe detalii contactează-ne oricând.  (Lăcătuș Denisa +40 752 457 610)

Costurile Taberelor Gutenberg

Costurile unei tabere de zi sunt de 545 LEI, care se achită până la 10 Iulie. Acestea includ masa de prânz, 2 gustări, lichide și materialele pentru program.

Costurile unei tabere cu înnoptare, în jud. Cluj sunt de 1149 LEI, care se achită până la 10 Iulie. Acestea includ trei mese, cazare, materialele pentru program și la cerere transportul din Cluj Napoca la locația de cazare. 

Ce ne recomandă să organizăm tabere pentru elevi in Cluj?

În primul rând experiența de peste 10 ani în organizarea de tabere în limba germană în Cluj. Al doilea argument ar fi că membrii echipei au certificate de lucrători de tineret obținute în germania și desfășoară activitatea conform acestor standarde dobândide la formări internaționale. Al treilea argument ar fi limba germană în sine, învățarea și exersarea acesteia în contexte favorabile copilului dvs. prin joc și distracție. Pentru mai multe detalii și o discuție pe acest subiect, vă invităm să ne contactați.

Tabara pentru elevi in Cluj în limba germana, pentru începători, 5-9 august (Cluj-Napoca)

Tabăra de germană  este o ocazie foarte bună atât pentru cei care doresc să învețe limba, cât și pentru începătorii care doresc să o îmbunătățească într-un mod rapid. Vă garantăm un mediu plăcut, cu posibilitatea de socializare și comunicare. Plictiseala va rămâne acasă. Trainerii au pregătit pentru copii dumneavoastră ateliere interactive, creative și foarte dinamice.

Taxa de participare este 545 Lei și include masa de prânz, două gustări și costurile atelierelor.

Tabara pentru elevi in Cluj pentru avansați pe tematica Teatru & Improvizație, 12-16 august (Cluj-Napoca)

Săptămâna a doua din cursul taberelor vine în ajutorul copiilor să își dezvolte anumite aptitudini, precum vorbitul liber în fața unei clase, creativitatea și improvizația,  prin intermediul atelierelor non-formale pe care ni le propunem.

Taxa de participare este 545 Lei și include masa de prânz, două gustări și costurile atelierelor.

Tabara pentru elevi in Cluj, in limba germana pentru avansați pe tematica Educație Financiară și Antreprenorială, 19-23 august (Cluj-Napoca)

Trăim într-o lume în continuă schimbare, în circumstanțe care sunt constant în tranziție, la care omul nu are altă alternativă decât adaptarea. Ne întâlnim zilnic cu provocări care pot fi hotărâtoare pentru viitorul și dezvoltarea noastră personală și cărora trebuie să le găsim o soluție. Luând în considerare aceste aspecte, am decis ca tema uneia dintre taberei să fie educația financiară și antreprenorială. Am pregătit activități focusate pe vocabular și gramatică, legate însă de tema antreprenoriat.

Taxa de participare este 545 Lei și include masa de prânz, două gustări  și costurile atelierelor.

Tabără în limba germană pentru începători pe tematica Teatru & Improvizație, 25-31 august (Moldovenești, jud. Cluj)

Exercițiile din cadrul atelierelor de actorie pun în valoare capacitatea de munca în echipă, capaciatatea de a înțelege și observa partenerul (colegul) și aduc un plus comunicării eficiente între colegi. Exercițiile de improvizație vor ajuta participanții să interacționeze cu colegii, să transmită mesaje clar și eficient și vor spori creativitatea și spontaneitatea, aptitudini pe care ne dorim să le dobândească și copii la finalul aceastei săptămâni.

Taxa de participare este 1149 Lei și include trei mese, cazare, materialele pentru program și la cerere transportul din Cluj Napoca la unitatea de cazare (dus-întors). 

Tabara in limba germana pentru avansați pe tematica Educație Politică, 1-7 septembrie (Beliș, jud. Cluj)

Tinerii trebuie să se angajeze în mod activ ca cetățeni pentru dezvoltarea societății. De aceea, de la o vârstă fragedă, ei ar trebui să-și dezvolte gândirea critică, să învețe cum să facă un discurs și cum să construiască corect argumentele. Vrem să îi învățăm pe participanți cum funcționează societatea, curajul moral, judecata și dorința de a-și asuma responsabilitatea socială și politică.

Taxa de participare este 1149 Lei și include trei mese, cazare, materialele pentru program și la cerere transportul din Cluj Napoca la unitatea de cazare (dus-întors). 

Aici aveți doar câteva tabere pentru elevi in Cluj în limba germană. Pentru mai multe tabere, dar și tabere în alte orașe puteți consulta meniul cu tabere.  Vă invităm să vă înscrieți în formularul de mai jos

Detalii organizatorice:

- Tabără pentru elevi în Cluj în timpul zilei:

Programul fiecărei tabere este de Luni până Vineri în intervalul orar 9:00-17:00, cu pauză de masă între 12:00-13:00

Următoarele sunt incluse în program:

 • prânzul (felul 1, felul 2)
 • 2 gustări ( una înainte de masă și una după-masa)
 • apă la discreție
 • materiale pentru toate activitățile

Programul nu include:

 • cazare
 • transport
- Tabere cu înnoptare în Munții Apuseni:

Programul taberelor este de 7 zile, de duminică până sâmbătă.

Următoarele sunt incluse în program:

 • 6 nopți de cazare
 • 3 mese pe zi (mic dejun, prânz, cină)
 • 2 gustări (una înainte de masă și una după-masa)
 • materiale pentru toate activitățile
 • transport la cerere (din Cluj- Napoca la locația de cazare)
- Locațiile de cazare

Tabăra în limba germană pentru începători pe tematica Teatru & Improvizație, 25-31 august se va desfășura în comuna Moldovenești, jud. Cluj, la Penisunea Poarta Apusenilor.

Tabara in limba germana pentru avansați pe tematica Educație Politică, 1-7 septembrie se va desfășura în comuna Beliș, jud. Cluj, la centrul din cadrul Universității Babeș-Bolyai. 

Reduceri

Pentru că ne dorim să vă revedem la taberele noastre v-am pregătit reduceri corespunzătoare. Astfel, la fiecare a doua taxă achitată, aveți 100 Lei Reducere.

Beneficiați astfel de 100 Lei Reducere în următoarele cazuri:

 • copilul participă la 2 sau mai multe tabere (în același an)
 • înscrieți 2 copii, frați, la oricare dintre taberele noastre (inclusiv clasele 0-4 și 9-12)

Alte recomandări de tabere în limba germană pentru tineri liceeni și elevi ai ciclului primar

Pentru tineri între 14 și 18 ani, elevi de liceu, recomandăm Școala de Vară Gutenberg, cea mai mare școală de vară pentru liceeni vorbitori de limba germană din România. Acest proiect este organizat de către Asociația Gutenberg. Pentru ciclul primar, recomandăm taberele de vară pentru elevi de clasele 0 – 4  realizate de Centrul de limba germană Gutenberg

Vă invităm, să vă înscrieți pe formularul următor până la data de 1 Iulie 2019!

Cine vor fi trainerii la tabără?

Mai mult informații despre traineri găsiți la pagina dedicată formatorilor de tineret și trainerilor vorbitori de germana. Acolo va trebui să selectați grupul de vârstă și orașul pentru a vedea tinerii  care se ocupă de participanții taberelor

Înscrieri la tabara pentru copii de gimnaziu

Înainte să completați formularul de înscriere, vă rugăm să citiți cu atenție informațiile disponibile mai sus, pentru a fi informat corect asupra tuturor detaliilor organizatorice. Pentru nelămuriri sau mai multe detalii, persoana de contact vă stă la dispoziție:
Denisa Lăcătuș – coordonator tabere clasele 5-8
Telefon: +40 752 457 610
E-mail: info@gutenberg.ro